Dartos doo postoji preko 25 godina na tržištu Srbije i predstavlja lidera u oblasti pasivne protivpožarne zaštite.
"Dartos" doo postoji preko 25 godina na tržištu Srbije i predstavlja lidera u oblasti pasivne zaštite od požara. O našem dugogodišnjem uspehu svedoči i naša referencna lista.

Misija

Pružajući visok kvalitet usluge u oblasti izvođenja radova pasivne zaštite od požara, sa visokostručnim, posvećenim i odgovornim timom, očuvati lidersku poziciju i izgraditi modernu kompaniju orjentisanu ka zadovoljenju rastućih potreba poslovnih partnera na visokom nivou.

Vizija

Šireći svoje poslovanje kroz stručno usavršavanje kadrova, programe edukacije, primenu novih tehnologija i uvođenja novih proizvoda doprineti obezbeđenju bezbednije sutrašnjice.

U ostvarivanju misije i vizije "Dartos" doo se vodi izgradnjom i unapređenjem dugoročnih odnosa kako sa svojim kupcima tako i sa ostalim poslovnim partnerima. Kako posebnu pažnju posvećujemo bezbednosti i kvalitetu našeg asortimana, svi naši proizvodi poseduju odgovarajuću atestnu dokumentaciju izdatu od strane Instituta za ispitivanje materijala u Beogradu, IMS, zahtevane vatrootpornosti F30, F60, F90 i F120 minuta u zavisnosti od proizvoda i zahteva tržišta. Sve radove izvodimo u skladu sa tehničkim uputstvima i zaposlenima stručno obučenim od strane proizvođača.

Radno vreme

Naša linija za podršku
je dostupna 8 sati dnevno

Ponedeljak-Petak: 8h do 16h

Pozovite nas

Naše kancelarije

  • Dartos Srbija Obrenovac

    Obrenovac

    Braće Lazića 168/2

Mapa

Zainteresovani ili imate pitanja?